home contact
 
 
  The project
 
  The partnership
 
  News
 
  Documents
 
  Contact
 
  Blog
 
  Va rugam, selectati limba dvs:

español.. | ..english.. |.. greek.. |.. romanian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comision europea

 

Parteneriat
Proiectul QBAKE va fi dezvoltat de un consorțiu de 10 parteneri, ce include:

AINIA (Spania) – Coordonatorul Proiectului –
Centrul de Cercetare și Dezvoltare  în domeniul alimentar are experiență anterioară în proiectele de educație vocațională și training. AINIA va participa într-un număr de proiecte de cercetare-dezvoltare  în Europe și în alte țări
Contact: Ms. Bárbara Ruiz-Bejarano  - bruizbejarano@ainia.es


Campden BRI (Marea Britanie) – Campden BRI este o organizație de cercetare și tehnologie în industria alimentară, independent și non-profit.
Principala sa experiență este în panificație și a tehnologii de conservare.
Contact: Mr. Paul Catterall - p.catterall@campden.co.uk


Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București (România) este un Centru de Cercetare Dezvoltare în domeniul alimentar cu experirență în sectorul de panificație. IBA o largă experiență în participarea și coordonarea proiectelor.
Contact: Ms. Claudia Mosoiu - claudia.mosoiu@bioresurse.ro


Autoritatea Elenă din Domeniul Alimentar este deasemenea un furnizor de educație vocațională și training pentru Companiile Elene din domeniul alimentar, în special referitor la siguranță alimentară, calitate și consumatori. Ca organism de cercetare-dezvoltare  a participat în diverse proiecte.
Contact: Mr. Vagelis MOURELATOS - vamourelatos@efet.gr


ceopan

CEOPAN – Confederația Spaniolă a Organizațiilor din Panificație, principalul reprezentant național al industriei de panificație, cu o experiență vastă în elaborarea de planuri pentru training vocațional și în dezvoltarea instrumentelor specifice de instruire pentru sector.

Contact: Dl. José Mª Fernández del Vallado y de la Serna (mdominguez@ceopan.es)


SEVT (Federația Elenă a Industriei Alimentare) este organismal oficial ce reprezintă interesele Industriei Elene Alimentare și a Băuturilor la nivel national, European și international. Are experiență anterioară în managementul proiectelor și în implicarea sectorului în activitățile din proiect.
Contact: Ms Vasso Papadimitriou – vaspap@sevt.gr
Dr. Fotini Salta - fotsal@sevt.gr


HELAFT. Asociația Elenă a Tehnologilor din domeniul alimentar este o organizație științifică și profesională. Principalele sale activități includ evaluarea nevoilor industriei, diseminare, integrare și cercetare științifică.
Contact: Mr Spiros Kontos - spiros.kontos@gmail.com


ROMPAN. Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase este o asociație dedicată promovării dezvoltării tehnice și economice către companiile din domeniu. ROMPAN este de asemenea  Centru de Instruire, Evaluare, Dezvoltare profesională și Recalificare pentru industria de morărit-panificație.
Contact: Ms. Daniela Voica - tehnic@rompan.ro


Camera pentru Agricultură a Județului Galați. CACG desfășoară activități de training, asistență tehnică pentru sector, activități de dezvoltare de proiecte și de diseminare.
Contact: Ms. Adriana TODERITA - aditoderita@yahoo.com


ASOCIAT PARTENER


Ecyl. Serviciul Public de Ocupare a Forței de Muncă din Castilla și León oferă educație vocațională și training  în centrul specializat CNIA din Salamanca, cu facilitate pentru training în produse de panificație și patiserie.
Contact: Mr. Jesús Ramos - ramgarje@jcyl.esANTERIOR PARTENER

Innopan este specializat în tehnologia pâinii, și efectuează activități de cercetare, training și modernizare, transfer și diseminare. Au experiență anterioară în proiecte international.
Contact: Ms. Águeda García-Agulló - agueda@innopan.com
q bake project
This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein