home contact
 
 
  The project
 
  The partnership
 
  News
 
  Documents
 
  Contact
 
  Blog
 
  Va rugam, selectati limba dvs:

español.. | ..english.. |.. greek.. |.. romanian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comision europea

 

PROIECT

OBIECTIVE

ACTIVITÃȚI

RESULTS

 

Qbake activities

 

Coordonare și managementul calității.
Proiectul va implementa un plan de coordonare și calitate pentru a conduce toate activitățile.

Qbake activities

 

Analiza necesităților de instruire.
O analiză predictivă a instruirii va fi efectuată cu participanții din cercetare-dezvoltare și va fi apoi comparată cu rezultatele analizei necesităților de instruire obținute în cadrul unor companii din domeniul panificației din cele 4 țări participante (Grecia, Romania, Spania și Marea Britanie).

Qbake activities

 

Elaborarea materialelor pentru instruire
Pe baza rezultatelor TNA, consorțiul va întreprinde elaborarea unui program de training (ce va include material, metodologie, implementarea luând în considerare sarcinile de lucru, unelte de validare, etc.)

Qbake activities

 

Workshop pentru instruirea  formatorilor
Un workshop va fi organizat în cadrul Campden BRI pentru a instrui 2 formatori din cele 4 țări participante. Formatorii vor fi selectați dintre anumiți experți din țările participante și vor revizui programul de instruire.

Qbake activities

 

Validarea programului de instruire.
O serie de sesiuni de instruire vor fi efectuate în diferite țări pentru a testa relevanța programului de instruire. Programul va fi testat în cadrul unui grup de persoane ce vor fi instruite, toți angajați ai sectorului de panificație. După câteva luni de la sesiunile de instruire, va fi efectuată o analiză a impactului pentru a evalua eficiența instruirii la locul de muncă.

Qbake activities

 

Diseminarea activităților și rezultatelor proiectului
O serie de unelte de diseminare și activități vor fi programate pe parcursul proiectului. Un blog multilingv referitor la tehnologia panificației va oferi companiilor din sector o înțelegere a noilor tehnologii și inovații, precum și informații asupra Educației Vocaționale și a Trainingului în Europa. Website-ul proiectului (www.qbake.eu) va oferi informații generale asupra proiectului precum și asupra descoperirilor și a știrilor. Asociațiile incluse în consorțiu își vor utiliza propriile rețele pentru a disemina noutățile referitoare la proiect.

Qbake activities

 

Exploatare. După încheierea proiectului, participanții vor putea să exploateze produsul dezvoltat în țările lor. Deasemenea, este proiectat un proiect de Transfer al Inovației în vederea transferării metodologiei, rezultatelor și cunoștiințelor către alte țări.


     


q bake project
This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.